Moeiteloos trailer laden

Een paard in de trailer krijgen is voor de instructeurs van Stal Equus geen probleem. Het gaat erom dat het paard ook bij jou zonder dwang moeiteloos de paardentrailer in gaat. Wij kunnen je hierbij helpen.

Moeiteloos Trailer Laden bij Stal Equus

Voor wie

Deze sessie is bestemd voor ieder paard die niet in een trailer wil. Paarden zijn sensitieve dieren. De redenen waarom een paard niet in de trailer wil kunnen heel verschillend zijn;  een slechte ervaring in een trailer of kleine ruimte, koppigheid of ander probleemgedrag.

Na een week zonder moeite of dwang de trailer in

Stal Equus gebruikt lichaamstaal om het paard te laten luisteren en gehoorzamen. Het paard leert op natuurlijke manier dat de ruiter de leider is en zal de signalen van de leider opvolgen. Na 1 week is het paard zover dat het zelf de trailer in loopt.

Hoe werkt het

Je paard wordt bij ons voor een week opgenomen en krijgt dagelijks training. Na 1 dag is er al resultaat. De rest van de week wordt gebruikt om het paard te bevestigen in het nieuwe gedrag en verder te laten wennen aan het trailer laden. Aan het einde van de week krijg je een korte instructie. Je mag uw paard zelf halen en brengen, wij kunnen het tegen een meerprijs ook voor je ophalen en na de cursus terugbrengen. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak.

Tarief trailerladen

Duur: 1 week
Prijs: € 250
Inclusief complete verzorging, stalling en voeding.
Na 1 week loopt het paard onder begeleiding van de trainer moeiteloos de trailer in.
1 uur instructie aan het einde van de sessie.

Wil je meer weten over deze dienst? Vul dan hier je gegevens in.
Naam

Telefoonnummer *
Adres (optioneel)

E-mail *
... en een paar gegevens van je paard.
Naam van je paard
Leeftijd van je paard *
Wil je zelf nog iets kwijt? (hieronder kun je het kwijt)

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
We nemen contact met je op om een geschikte datum af te spreken.

Comments are closed.