Oplossen van probleem gedrag

Stal Equus is gespecialiseerd in het oplossen van probleemgedrag bij jonge paarden, schichtige paarden, ongehoorzame paarden, bokkende paarden, getraumatiseerde paarden, wilde paarden, slecht opgevoede paarden en angstige/sensibele paarden.

Voor wie

Heb je het gevoel dat je paard nooit luistert of gehoorzaamd? Er kan iets gebeurt zijn met het paard waardoor het zo reageert. Ook kan het zijn dat je paard niet in zijn box wil of gevoelig is voor bepaalde dingen. Het zou fijn zijn om er achter te komen wat er aan de hand is.

Wij kunnen je helpen met het oplossen van het probleem

Stal Equus gebruikt lichaamstaal om het paard te laten luisteren en gehoorzamen. Het paard leert op natuurlijke manier dat jij de leider bent en zal de signalen van de leider opvolgen.

Hoe werkt het

Het paard wordt bij ons voor een week opgenomen. Eerst wordt er gekeken of er misschien fysieke problemen zijn. Aan de hand van het gedrag van het paard en de ervaringen van de eigenaar wordt vastgesteld wat het probleem is.  Vervolgens wordt er een plan gemaakt om het probleem met het baasje en het paard op te lossen.

Kijk naar de lichaamstaal van je paard

Afhankelijk van het probleem wordt een periode afgesproken waarin er dagelijks met het paard wordt gewerkt. Vaak is er na enkele dagen al resultaat. De rest van de afgesproken periode wordt gebruikt om het paard te bevestigen in het nieuwe gedrag. Aan het einde van de periode krijgt u een korte instructie. U mag uw paard zelf halen en brengen, wij kunnen het tegen een kleine meerprijs ook voor u ophalen en na de sessie terugbrengen. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak.

Eerste Consult

Kom gerust voor een eerste consult, onze ervaring is dat we meestal al vrij snel kunnen zien of we het paard kunnen helpen. Als je na het eerste consult uw paard door Stal Equus wilt laten behandelen wordt er, afhankelijk van het probleem, een periode van behandeling en een prijs vastgesteld.
Prijs eerste consult: €40

Wil je meer weten over deze dienst? Vul dan hier je gegevens in.
Naam

Telefoonnummer *
Adres (optioneel)

E-mail *
... en een paar gegevens van je paard.
Naam van je paard
Leeftijd van je paard *
Wil je zelf nog iets kwijt? (hieronder kun je het kwijt)

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
We nemen contact met je op om een geschikte datum af te spreken.

Comments are closed.