Training

MOEITELOOS ZELFSTANDIG TRAILER LADEN

Paarden zijn sensitieve dieren. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw paard niet in een trailer wil. Bijvoorbeeld door een slechte ervaring in een trailer of kleine ruimte, koppigheid of ander probleemgedrag. Tijdens deze training leert u hoe u zelf het paard moeiteloos de trailer in kan laden.

Heeft u een paard dat met geen mogelijkheid de trailer op wil, of wilt u op een goede en diervriendelijke manier leren trailer laden dan is dit een cursus voor u.

Tijdens deze cursus leert u zelf hoeveel invloed u als begeleider heeft op de manier hoe uw paard de trailer in of uit gaat, of er niet in wil.

Het doel van deze cursus is om u bewust te maken welke signalen u  en welke signalen uw paard geeft waardoor uw paard de trailer niet in wil.

Door deze signalen te leren herkennen en deze op een juiste manier toe te passen leert u veilig, vol vertrouwen en op diervriendelijke manier uw paard te laden.

Neem contact met ons op

Voor vragen, meer informatie of om een afspraak te maken kunt u ons bellen op +31 (0)6 – 51 11 28 47 of het contactformulier hieronder invullen.